Prečo konečne niekto nepovie pravdu o Európskej Únii?

 
 
Pravda sa nepočúva ľahko to je asi prvý a najdôležitejší bod, ktorý sa snažia čo najviac eliminovať médiá ako aj samotní politici ktorí zastávajú záujmy EU. 
 
Vždy som bol, ale aj budem za pravicové fungovanie Európy, nie však za úniu ktorá robí zo svojich členov bábky a poslušných psíkov. Fico samozrejme má veľkú podporu v otázke ochrany našich hraníc, toto je logické lebo v každom z nás je malý patriot, ktorý aj keď nadáva na Slovensko sa o náš štát bojí. Menej inteligentný tu vidia veľkú lásku Fica a jeho bandy k Slovensku, to sotva keď ho okrádajú kde sa len dá. Vráťme sa však k téme.
 
V otázke utečenci sme dostali spolu s ostatnými členmi V4 veľkú kritiku za neochotu prijať politických utečencov. Naopak ak je v otázke odchod Veľkej Británie z EU je tu obrovská ochota pani Merkel robiť výnimky a špeciálne podmienky pre UK len aby zostali v EU.
 
Ak sa už bavíme o utečencoch, istý švajčiarsky majiteľ novín si urobil výlet na pláže kde sa práve stal incident s mŕtvym dieťaťom a zistil, že pašeráci majú preštudované postupy viac ako si oblekové tučniaky v EU myslia. Najprv posielajú ženy a deti aby zmäkčili prístup colníkov a potom posielajú tých nadržaných chudákov vo veku 15-35 ktorý vidia naše ženy ako povoľné pornoherečky z webstránky Brazzers. Toto však nie je pointa tohto blogu.
 
Aktuálne sa diskutuje o tom, že sa bude rušiť bankovka s hodnotou 500€. Zase raz nás zavádzajú tým, že sa bojuje s organizovaným zločinom a že práve tieto bankovky sa používajú na čiernom trhu. Prosím Vás, vo Švajčiarsku funguje 1000 franková bankovka od roku 1988 a krajina ako taká ma rekordne nízku kriminalitu, s výnimkou slovenských celebrít ako minister Počiatek, chirurg Fischer a Vladimír Mečiar ktorý majú konto v bankách a ukladajú si tam peniaze ktoré získali nelegálne. Argumentuje sa tým že sa oslabí Euro a jemne stúpnu ceny importu z mimo EU. Odkiaľ asi máme my naše produkty v obchodoch? Stačí sa pozrieť u kedysi lacného Číňana alebo si spraviť malú exkurziu lacného Aliexpresu a zistíte, že ceny išli hore! Slabé Euro pomôže akurát tak exportným štátom ako Nemecko, Francúzsko ktorých hospodárstvo umelo tlačí Európska Únia lebo vedia že bez nich to nepôjde. Kto na to doplatí? Menšie štáty ktoré nemajú taký vývoz ako dovoz, s našimi platmi je to ešte o niečo horšie.
 
Roland Ondrus

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...