Americkí vedci sú najlepší na svete.

 
Dobre o tom vedia. Všetci ostatní zase dobre vedia, že hádať sa s nimi nemá cenu. Život je príliš krátky, aby sa im vysvetlilo, že to, na čo prišli, je občas nové, ale väčšinou "objavia" nepoužiteľnú hovädinu. Všetko preto, lebo len americkí vedci zistili, že ľudia uveria všetkému, čo americkí vedci zistili.
Pár príkladov z vážneho výskumu. Zistili, že čím viac pijete alkohol, tým viac sa váš mozog scvrkáva. Tí, čo vypili viac ako 14 drinkov za týždeň, mali mozog v priemere o jedno percento menší ako abstinenti. Americkí vedci zároveň zistili, že externý mozog nie je tak efektívny ako ten, ktorý je ešte stále v hlave. Americkí vedci tvrdia, že poznajú hodinu smrti každého z nás, lebo za ňu môže akýsi P-1 gén. Zostáva im len zistiť deň.
Pomocou dotazníkov dospeli k tomu, že najlepší názov pre gay bar je Čierna diera. Objavili, že ak ste v depresii, nemáte dobrú náladu, nechcete hrať scrable a ak ste ženou, je vysoká pravdepodobnosť, že krvácate z intímnych partií. Dali svetu na známosť, že písanie SMS za volantom je nebezpečnejšie ako telefonovanie. Vydumali, že keby mali ľudia dve srdcia, jedno z nich by bolo zbytočné.
Výsledky ich „vedeckých“ objavov sú určené pre bulvárne média. Musia sa ale tváriť ako popularizácia vedy. Cieľom pocit čitateľov, že „sa vzdelávajú“ a teda sú viac ako tí, čo čítajú len o vytasených bradavkách celebrít. Vedec je šašo.
Americký vedecký klaun za drahé peniaze do jeho vrecka zistí, že počujem kožou a očami alebo že na rozdiel odo mňa si ďateľ mozog nepoškodí, aj keď zobákom udrie do stromu až 12 tisíc krát denne. ďalej vydumal ako sa morské vtáky vyhýbajú incestu, že kapusta sa hýbe podobnou rýchlosťou ako kaleráb a že posledná čokoláda by mi chutila najlepšie. K tomu pridali objav prečo sa vlastne bojím o svoje peniaze, ako mám prežiť 50 miliónov rokov bez pohlavného styku, a že moju prípadnú rakovinu zničí vírus besnoty.
Prisahám, že toto nie je mystifikácia, ale americká vedecká realita.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...