Ako sa zbaviť nakupovania v superhypermarketoch

Mám písať nejaké texty, ale sa mi do nich nechce. A tak som rozmýšľal, ísť von s havicou Tinou alebo vám niečo prezradiť o mojom manželstve. Zvíťazilo druhé, lebo treba poučiť ženáčov.

Mám písať nejaké texty, ale sa mi do nich nechce. A tak som rozmýšľal, ísť von s havicou Tinou alebo vám niečo prezradiť o mojom manželstve. Zvíťazilo druhé, lebo treba poučiť ženáčov.

Pravdu povediac, nie som doma len tak nejaký. Doma som proste niekto. Žena príde z roboty a hneď začne: Niekto by mal vyniesť smeti. Niekto zase zabudol nakúpiť. Niekto si v obývačke nechal ponožky. Ale keď povie niekto by mal odniesť tie prázdne fľaše od piva, na to nepočúvam. To nie je o mne. V živote som žiadnu prázdnu fľašu domov nedoniesol.

Nemám rád nakupovanie. Viete, čo mi minule tá moja bubuľka na mňa vymyslela, keď som odmietol ísť s ňou nakupovať do hypermarketu? Zobrala mi so sebou diaľkový ovládač na televízor. Uznajte, ako som to mohol doma vydržať? Ako pozerať na telku bez surfovania všetkých kanáloch rozšíreného súboru, za ktorý som si poctivo zaplatil a tak ich musím vidieť všetky skoro naraz. Tak sa jej zase podarilo nemysliteľné. Išiel som za ňou na nákupy. Netešila sa z toho dlho.

Potom, ako som povedal, že ju počkám pri košíku, som sa jej stratil, aj keď som sa z miesta nepohol. Nerozumiem tomu. Potom mi povedala, že si vozík radšej nechá sama a mám ju ísť počkať k pokladniciam. Pochopil som to, že vo vnútri predajne a tak som cestou zase ako vždy, keď ma donútia nakupovať, menil zlým a zavadzajúcim dôchodcom nákupné vozíky. Nalepil som vyparádenej paničke so snobskou chôdzou a pohľadom, ktorému nie je nič na svete dobré, na chrbát dva odlepené lístočky zo zeleniny. Také, čo po nich prebehne pokladníčka zo zariadením na počítanie a tým odblokuje kód, ktorý inak cez turnikety začne hlásiť, že ste niečo nezaplatili. A tešil som sa, keď prechádzala z nákupom a začalo to na ňu pišťať na kontrolnom turnikete. Zabával som sa na nadutých esbeskárovi, ako maturoval spolu s pojašenou snobkou, ako ju donútil vrátiť sa ku pokladnici, pozeral jej do tašky a ako to kontroloval znova a znova až kým sa k nim neprikmotril a s nevinným úsmevom im neukázal na chrbát snobky, neodlepil lístoček a neopýtal sa, či to náhodou nepípalo toto.

Moja žena samozrejme zaregistruje rozruch. Začína tušiť, kto má v rozruchu prsty. Ešte tajomne esbeskárovi pošepkám do ucha, aby si dali ešte väčší pozor, lebo moja fenka Tina mi povedala, že sa budú diať ešte horšie veci.

Potom som zbadal stáť ženu v rade pri pokladnici. Vyberiem sa teda bližšie k nej a chodím od pokladníčky ku pokladníčke a pýtam sa, či nemajú drobné za päťdesiat halierov. Samozrejme, na údiv pokladničky reagujem značne teatrálne a kričím na ženu, že mi nikto nechce rozmeniť a načo ma s tými ma teda poslala rozmeniť?

Žena dlho nevydržala. Ukázalo s meravou tvárou prstom k východu a ja som vedel, že som voľný. Teda dá mi do ruky nákupy a mám od hypermarketov aspoň na mesiac pokoj. Doma mi bez slova strčila do rúk ovládač a mal som tichú domácnosť. Teda pokoj na surfovanie po kanáloch, tak ako sa mi páči a pri tom som ako vždy rozjímal nad ideálnou ženou. Tá. by mala mať ideálne miery 90-60-40. Deväťdesiat rokov, šesťdesiat miliónov na konte a štyridsiatku horúčku.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...