Alžbeta I. bola utajenou dcérou Alžbety Bathoryovej

 
John Wright napísal knihu Zlatý vek. Výborné počítaníčko, lebo alžbetínska doba, ako sa volá čas vlády panenskej kráľovnej Alžbety I. v Anglicku, bol skutočne neskutočný. Počas jej vlády prežívala anglická monarchia skutočnej zlatý vek, lebo kráľovná bola neskutočná. Alžbeta si k svojim veľkým čiernym zubom brala veľkú hrdzavú parochňu, aby jej to ladilo. Zostala po celý život pannou, vedela to poriadne roztočiť na tanečnom parkete a dávala zatvoriť dvorné dámy za to, že sa vydali. Historici nám zatajili jednu dôležitú informáciu: Alžbeta I. bola utajenou dcérou Alžbety Bathoryovej, predrodenej Anny Boleyovej (na obrázkoch v tomto poradí zľava doprava). Nelapajte po dychu, vysvetlím.
Kráľovná Alžbeta I. sa narodila ako dcéra kráľa Henricha VIII. a Anny Boleyovej. Panovník mal zaujímavý koníček. Rukou kata dobrovoľne niekoľkokrát ovdovel, čiže niektoré z jeho siedmich manželiek nedostali pozvánku na rozvodové konanie. Učebnice píšu, že tiež matku Alžbety I. Annu Boleyovú v roku 1536 popravili. Ako dôvod kráľ uvádza, že mu bola neverná a namiesto syna, dediča trónu, mu porodila iba Alžbetu I.
Matka Alžbety ale nebola popravená! Dožila sa ctihodného veku na jednom slovenskom hrade. Môže za alžbetínsku kolonizáciu na Slovensku. Po tej známej valašskej z Rumunska, čo priniesla na Slovensko naše írečíté symboly – valašku a bryndzu. Naspäť k Anne Boleyovej, ktorú na dvore už ako dvornú dámu prvej ženy Henricha VIII. nie nadarmo nazývali čarodejnicou. Mala šesť prstov na ľavej ruke a nádherné dlhé havranie vlasy. Jej uhrančivé čierne oči omámili kráľa. Priamo na popravčom kláte jej stačil jediný spaľujúci pohľad do katových očí, a ten nechal popravu popravou a pod rúškom noci sa s ňou preplavil cez La Manche.
Po trojročnej ceste sa v roku 1539 ocitli na Slovensku. Bola to pre nich krajina zasľúbená. U nás vtedy zúrila totiž vojna medzi Habsburgovcami a Jánom Zápoľským. Každý mal iné starosti, ako si všímať dvoch cudzincov. Dvojčlenná alžbetínska kolonizácia sa dostala až do Čachtíc. Tam ju prichýlili majitelia hradu Orzsághovci. Anglický pár by asi dožil v zabudnutí, keby sa nedopočul o vyvádzaní Henricha VIII., ktorý pokračoval v popravách svojich ďalších žien. Nastal spomínaný rozhodujúci zlomový okamžik spoločnej histórie Anglicka a Slovenska.
Ohrdnutá manželka Anna Boleyová si povedala, že čo dokáže jej nepodarený manžel, zvládne ako hrdá žena oveľa lepšie. Mala len jediný problém. Nebola ženatá, nemala teda vhodný materiál a tak si to na čachtickom hrade odniesli nevinné slovenské panny. Čiže žiadna Alžbeta Bathoryová, ale Anna Boleyová! Ako do dejín vkĺzla do neba volajúca lož u zverstvách Alžbety Báthoryovej. Na to je tiež jednoduché vysvetlenie.
Raz za ponurého rána v roku 1660 úplnou náhodou Anna Boleyová spadla do kade s krvou. Kým sa z nej po dlhých hodinách márneho úsilia dostala, lebo sa jej nedarilo vydriapať sa po klzkých stenách, naplno sa prejavili zázračné dermatologické vlastnosti najvzácnejšej tekutiny. Keď vyliezla z kade, cítila sa ako nemluvňa. Čo cítila, aj vyzerala. Takýto náhly prerod by určite vzbudil pozornosť a vyšetrovanie. Spolu s anglickým katom, s ktorým utiekla na Slovensko, a ktorý mal hrbček, sa rozhodla zmeniť úplne identitu.
Keď hovorím úplne, tak úplne. Preto historici udávajú rok narodenia krvavej pani Alžbety Báthoryovej na rok 1660. Nebola to žiadna Alžbeta Báthoryová, iba šesťprstá Anna Boleyová. Najvierohodnejší dôkaz je, že si v novej identite síce zmenila priezvisko na typicky uhorské, ale ponechala si krstné meno, ktoré jej pripomínalo jej milovanú dcéru v Anglicku – Alžbetu! Tá už vtedy dva roky vládla Anglicku. Druhá časť alžbetínskej kolonizácie, teda towerský kat, prijal ako človek z ľudu slovenské priezvisko Fickuliak, ktoré bolo vtedy v Čachticiach mimoriadne populárne. Z toho vznikla povestná skomolenina Ficko. Postupne, a v tom výnimočne historici neklamú, zavraždili 650 panien.
Henrich VIII. sa o tom dozvedel a snažil sa tiež zvýšiť produkciu svojich popravených žien. Nebol však mohamedán, dostal sa do sklzu, meškal s termínmi a stres sa podpísal na jeho zdraví. Umrel oveľa skôr ako si naplánoval. Tým pádom sa na trón dostala aj Alžbeta I. predčasne, čiže presne vtedy, keď bolo treba. Keby nastúpila bez vplyvu alžbetínskej kolonizácie na Slovensku v pôvodnom termíne o 18 rokov neskôr, bola by iba tuctová panovníčka, po ktorej ani pes, ani historik neštekne.
P.S. Mystifikácia nie je lož. Ale tie baby keď sa tak na nich kukám ako keby sebe samej všetky tri z jedného oka vypadli. Nie?

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...