Alžbeta I. bola utajenou dcérou Alžbety Bathoryovej

 
John Wright napísal knihu Zlatý vek. Výborné počítaníčko, lebo alžbetínska doba, ako sa volá čas vlády panenskej kráľovnej Alžbety I. v Anglicku, bol skutočne neskutočný. Počas jej vlády prežívala anglická monarchia skutočnej zlatý vek, lebo kráľovná bola neskutočná. Alžbeta si k svojim veľkým čiernym zubom brala veľkú hrdzavú parochňu, aby jej to ladilo. Zostala po celý život pannou, vedela to poriadne roztočiť na tanečnom parkete a dávala zatvoriť dvorné dámy za to, že sa vydali. Historici nám zatajili jednu dôležitú informáciu: Alžbeta I. bola utajenou dcérou Alžbety Bathoryovej, predrodenej Anny Boleyovej (na obrázkoch v tomto poradí zľava doprava). Nelapajte po dychu, vysvetlím.
Kráľovná Alžbeta I. sa narodila ako dcéra kráľa Henricha VIII. a Anny Boleyovej. Panovník mal zaujímavý koníček. Rukou kata dobrovoľne niekoľkokrát ovdovel, čiže niektoré z jeho siedmich manželiek nedostali pozvánku na rozvodové konanie. Učebnice píšu, že tiež matku Alžbety I. Annu Boleyovú v roku 1536 popravili. Ako dôvod kráľ uvádza, že mu bola neverná a namiesto syna, dediča trónu, mu porodila iba Alžbetu I.
Matka Alžbety ale nebola popravená! Dožila sa ctihodného veku na jednom slovenskom hrade. Môže za alžbetínsku kolonizáciu na Slovensku. Po tej známej valašskej z Rumunska, čo priniesla na Slovensko naše írečíté symboly – valašku a bryndzu. Naspäť k Anne Boleyovej, ktorú na dvore už ako dvornú dámu prvej ženy Henricha VIII. nie nadarmo nazývali čarodejnicou. Mala šesť prstov na ľavej ruke a nádherné dlhé havranie vlasy. Jej uhrančivé čierne oči omámili kráľa. Priamo na popravčom kláte jej stačil jediný spaľujúci pohľad do katových očí, a ten nechal popravu popravou a pod rúškom noci sa s ňou preplavil cez La Manche.
Po trojročnej ceste sa v roku 1539 ocitli na Slovensku. Bola to pre nich krajina zasľúbená. U nás vtedy zúrila totiž vojna medzi Habsburgovcami a Jánom Zápoľským. Každý mal iné starosti, ako si všímať dvoch cudzincov. Dvojčlenná alžbetínska kolonizácia sa dostala až do Čachtíc. Tam ju prichýlili majitelia hradu Orzsághovci. Anglický pár by asi dožil v zabudnutí, keby sa nedopočul o vyvádzaní Henricha VIII., ktorý pokračoval v popravách svojich ďalších žien. Nastal spomínaný rozhodujúci zlomový okamžik spoločnej histórie Anglicka a Slovenska.
Ohrdnutá manželka Anna Boleyová si povedala, že čo dokáže jej nepodarený manžel, zvládne ako hrdá žena oveľa lepšie. Mala len jediný problém. Nebola ženatá, nemala teda vhodný materiál a tak si to na čachtickom hrade odniesli nevinné slovenské panny. Čiže žiadna Alžbeta Bathoryová, ale Anna Boleyová! Ako do dejín vkĺzla do neba volajúca lož u zverstvách Alžbety Báthoryovej. Na to je tiež jednoduché vysvetlenie.
Raz za ponurého rána v roku 1660 úplnou náhodou Anna Boleyová spadla do kade s krvou. Kým sa z nej po dlhých hodinách márneho úsilia dostala, lebo sa jej nedarilo vydriapať sa po klzkých stenách, naplno sa prejavili zázračné dermatologické vlastnosti najvzácnejšej tekutiny. Keď vyliezla z kade, cítila sa ako nemluvňa. Čo cítila, aj vyzerala. Takýto náhly prerod by určite vzbudil pozornosť a vyšetrovanie. Spolu s anglickým katom, s ktorým utiekla na Slovensko, a ktorý mal hrbček, sa rozhodla zmeniť úplne identitu.
Keď hovorím úplne, tak úplne. Preto historici udávajú rok narodenia krvavej pani Alžbety Báthoryovej na rok 1660. Nebola to žiadna Alžbeta Báthoryová, iba šesťprstá Anna Boleyová. Najvierohodnejší dôkaz je, že si v novej identite síce zmenila priezvisko na typicky uhorské, ale ponechala si krstné meno, ktoré jej pripomínalo jej milovanú dcéru v Anglicku – Alžbetu! Tá už vtedy dva roky vládla Anglicku. Druhá časť alžbetínskej kolonizácie, teda towerský kat, prijal ako človek z ľudu slovenské priezvisko Fickuliak, ktoré bolo vtedy v Čachticiach mimoriadne populárne. Z toho vznikla povestná skomolenina Ficko. Postupne, a v tom výnimočne historici neklamú, zavraždili 650 panien.
Henrich VIII. sa o tom dozvedel a snažil sa tiež zvýšiť produkciu svojich popravených žien. Nebol však mohamedán, dostal sa do sklzu, meškal s termínmi a stres sa podpísal na jeho zdraví. Umrel oveľa skôr ako si naplánoval. Tým pádom sa na trón dostala aj Alžbeta I. predčasne, čiže presne vtedy, keď bolo treba. Keby nastúpila bez vplyvu alžbetínskej kolonizácie na Slovensku v pôvodnom termíne o 18 rokov neskôr, bola by iba tuctová panovníčka, po ktorej ani pes, ani historik neštekne.
P.S. Mystifikácia nie je lož. Ale tie baby keď sa tak na nich kukám ako keby sebe samej všetky tri z jedného oka vypadli. Nie?

Slováci si pripíjali borovičkou na Jána, ustanovili rekord

 
Takmer 7 000 štrngnutí za jeden deň. Takýto rekord sa podaril v rámci hromadného prípitku borovičkou na Jána v piatok 24. júna, čomu sa už naozaj povie mega gratulácia k sviatku všetkých Jánov. Počas akcie, zorganizovanej pri príležitosti Medzinárodného dňa borovičky, sa uskutočnilo celkovo 6 998 prípitkov, a to ako virtuálnou formou na sociálnej sieti Facebook, tak aj priamo na NEON festivale na bratislavských Zlatých pieskoch.
Hromadný prípitok na jednom z najobľúbenejších festivalov elektronickej hudby prebehol pod taktovkou Andreja Bičana v spolupráci s maskotom – svišťom Jankom. Pre neho bola táto udalosť zavŕšením dobrodružnej jazdy z Tatier, na ktorej sa mu podarilo spoznať množstvo borovičkových nadšencov. V pozadí zaznel originálny song spojený s touto akciou: Cítim vôňu lesa od Emily & Justice.
Priebeh rekordu pozorne sledoval a oficiálne overil zástupca Slovenských rekordov Igor Svítok. „Išlo o ustanovujúci rekord, nakoľko sa tento typický slovenský nápoj v databáze slovenských rekordov zatiaľ neviedol,“ povedal. Organizátorom akcie odovzdal príslušný certifikát potvrdzujúci vytvorenie historicky prvého rekordu.
Výzvu na hromadný prípitok a vznik Medzinárodného dňa borovičky / International Borovička Day podporuje päť veľkých výrobcov borovičky, čím sa snažia pozdvihnúť tento unikátny a jedinečný nápoj typický pre Slovensko. Ide o spoločnosti FRUCONA TRADE KOŠICE, s.r.o., GAS Familia, s.r.o., Stará Ľubovňa, trenčiansky OLD HEROLD, s.r.o., PRELIKA, a.s. z Prešova a ST. NICOLAUS, a.s., Liptovský Mikuláš. Akciu podporil veľkoobchod METRO.

Mimozemšťania na Slovensku sú iní...

 
Emeritný kanadský minister obrany Paul Hellyer vystúpil vo vysielaní televíznej stanice Russia Today šokoval a prekvapil svet s vyhlásením, že dávno dobre vie, že náš svet zdieľame s mimozemšťanmi. Povedal, že existuje 80 rôznych rás mimozemšťanov. Väčšina z nich je podľa neho dobrých a chcú nám pomáhať. Okrem jednej či dvoch rás. Najmenej štyri rasy navštevujú našu planétu tisícky rokov. Veľmi sa im nepáči spôsob nášho života, najmä zbrojenie , vojny a znečisťovanie planéty.
Kanaďan popísal niekoľko ich druhov mimozemšťanov. Napríklad „veľkých bielych“, ktorí spolupracujú s americkým letectvom v Nevade. Ich ženy, preoblečené za mníšky, chodia nakupovať do Las Vegas. Nikto ich zatiaľ neodhalil. Ďalšou skupinkou, ktorá nám behá podľa Helleyera po Zemi, sú „malí siví“. Majú veľmi slabé ruky a nohy a veľkú hlavu. Merajú asi päť stôp. O skupine "nordických blondiakov" povedal Hellyer, že keby sme nejakých z nich stretli na ulici, tak si myslíme, že ide o turistu z Dánska a tak podobne.
Najviac ma upútala kreativita mimozemských manželiek, ktoré v snahe dostať sa do obchodov zvolia geniálny prevlečenie za mníšky. Mohli by síce mať dokonalejšie prestrojenie za zahalenú moslimskú bárišňu, ale to v Amerike neradno používať ako niečo nenápadné, čo splynie s davom bez toho aby sa nerozutekal kade ľahšie, keď s v obchode podobne ustrojená teta zjaví. Mníšky ovešané nákupnými taškami sú V USA predsa len o niečo nenápadnejšie.
Bývalý kanadský minister obrany má úctyhodný vek, 91 rokov. Ministroval v rokoch 1963 až 1967 a teraz ako vidno si naplno užíva stareckú demenciu. Jej razantnému rozvoju pomôže, ak sa starec v jeho stave znovu ocitne pred TV kamerou. Nikto nie je schopný, aby zrátal koľko je vo vesmíre planét, ani na koľkých z nich je život a koľko je druhov mimozemských civilizácií. Veď si presne nevieme spočítať koľko druhov foriem druhov života existuje na našej rodnej planéte. Pán Hellyer je na to pripravený a čo chvíľa všetko zráta.
Má na to dobrý korienok. Vyštudoval v Kalifornii a podľa jeho prísažných vyhlásení bývalý prezident Bush odsúhlasil vojenskú základňu na Mesiaci kvôli medzi galaktickým vojnám, máme požiadať mimozemšťanov, aby nám pomohli zachrániť planétu pred globálnym otepľovaním a v americkej vláde sedia dvaja mimozemšťania, ale odmietol povedať ktorí. S tým posledným súhlasím s výhradou, že ich je omnoho viac, lebo USA si zo Zeme robia pokusné laboratórium. Ako keby plánovali mimogalaktické presídľovanie pre Ufónov.
Ale aby si emeritný pán minister nemysleli, že nás na Slovensku týmto vyhlásením šokoval. My máme vlastných mimozemšťanov. Nie sú šediví s veľkými očami, ani svoje manželky neposielajú ako mníšky po nákupoch. Naši sú tmaví, hluční a dávajú nám citlivých ufológom na vedomie, že sem nepatria, lebo prišli z inej planéty, kde vládnu úplne iné civilizačné hodnoty. Prekvapila ich naša sloboda, keď si môžu robiť čo chcú, ale im sa nechce. Radšej nariekajú, že chceš, ale nikto ich nepotrebuje a bežne vynadajú bežne pozemšťanom, že sú tak drzí, že sa im nechce robiť na úbohých mimozemšťanov, ktorí sa nemôžu vrátiť domov na ich planétu, lebo lietajúce taniere hneď po prílete dali do zberu. Upustili od tvorby záhadných obrazcov v obilí, radšej vytvárajú neidentifikovateľné vyryté plochy na poliach so zemiakmi. Bývajú v polorozpadnutej chatrči bez elektriny, no na streche majú satelit, cez ktorý dostávajú inštrukcie z domovskej planéty ako lepšie ľudstvu škodiť.
Namiesto podpisu autora je autopoprtrét s nadšeným milovníkom skutočného umenia.

Sprísnia sa podmienky chovu bojových poslancov

 
Parlament v priebehu týždňa prerokuje novelu zákona, ktorý má drasticky upraviť podmienky chovu a držania plemien bojových poslancov a poslancov so sprísneným držaním (ďalej len PBPaPSD). Predložila skupina poslancov a chcú zostať v anonymite aby ich PBPaPSD ešte pred prerokovaním novely nepohrýzli, nevyfackali či verbálne nedokaličili. Novelu navrhujú „z dôvodu akútnej potreby riešenia nárastu nebezpečných útokov poslancov niektorých plemien, ktoré mali za následok ublíženie na zdraví alebo úcte iných poslancov.“
Podľa nvrhovanej novely začne platiť prísny zákaz voľného pobehovania PBPaPSD bez náhubku a vôdzky vo vzdialenosti do 568 km od budovy parlamentu na bratislavskom hradnom vrchu všetkým smermi. Teda nielen na všetky svetové strany, ale tiež hore do vzducu a dole do zeme.
V priestoroch SNR ich bude môcť vodiť iba osoba odborne spôsobilá na ovládanie PBPaPSD s overeným dokladom o úspešnom absolvovaní výcviku PBPaPSD. Tieto plemená poslancov budú uložené počas rokovania parlamentu do chovného priestoru v suteréne budovy SNR vedľa garáží. Ak budú chcieť vystúpiť v parlamente, osoba odborne spôsobilá im nasadí náhubok a na vôdcke dovedie do sály.
Bez náhubku a vôdzky majú PBPaPSD povolený voľný pohyb v parlamentnom bufete a neďalekej reštaurácii Parlamentka, lebo plná miska urobí nielen z plemena bojového psa láskavú bytosť.
 
Autor: Milan Nemec

Kotleba chce chrániť, no zamestnáva bitkárov.

 
Pre Kotlebu robí aj jedenásťkrát odsúdený muž, viacerí členovia sú vyšetrovaní pre trestnú činnosť. 
 
BRATISLAVA. Strana Mariana Kotlebu ĽSNS poslala do vlakov hliadky tvorené jej členmi a sympatizantmi s úlohou zvýšiť bezpečnosť cestujúcich.
Predseda strany oznámil svoj zámer po tom, ako 7. apríla vo vlaku smerujúcom z Nových Zámkov do Zvolena okradli dievča. Kotlebova strana vo svojom vyhlásení tvrdí, že išlo o Róma.
Prvá hliadka bola trojčlenná, jej veliteľom mal byť podľa Kotlebu poslanec Peter Krupa, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal vďaka tomu, že prišiel do parlamentu ozbrojený.
Hoci sa Kotlebova strana prezentuje ako strana, ktorá chce chrániť slušných občanov, viacerí jej členovia čelili alebo čelia súdom za ublíženie na zdraví.
 
ROMAN CUPRIK, SME

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...