Austrálski pivári sú chránený druh

Uveríte?
 
Posledný štatistický prieskum vzbudil o protinožcov doslova poplach. Austrálčania sú známi ako tretí najväčší milovníci piva vo svete. Ale podľa spomínaného prieskumu však viac ako 60 percent pivárov začalo šokujúco uprednostňovať pred penistým mokom vodu a ovčie mlieko.
Vláda krajiny, silne lobisticky naviazaná na najväčšie pivárske austrálske koncerny, predložila tamojšiemu parlamentu mimoriadne opatrenia. Snemovňa ich drvivou väčšinou hlasou schválila a zaviedla tak do bežného života. Tí Austrálčania, ktorí preukážu dôkazne, že zostali verní pivu, majú skrátený týždenný pracovný čas na 30 hodín pri zachovaní pôvodného platu, ktorý im bude doplácať Zväz pivovarníckeho priemyslu Austrálie (Association brewing industry in Australia – ABIA).
Nezamestnaným pivárom zvýšili podporu na úroveň 110 percent priemerného platu. Všetci dostali 60 percentnú polročnú zľavu na nákup piva v obchodoch a puboch. Zároveň sa na nich nevzťahuje tvrdý protialkoholický vodičský zákon a tiež majú výnimku pri vykonávaní svojich profesií pod vplyvom alkoholu, ktorý však platí iba po dôkazne dokázanej konzumácii austrálskeho piva. V krajine klokanov stúpol predaj video kamier o neuveriteľných 6 000 percent oproti času, kedy pivári nepotrebovali rukolapný dôkaz, že pijú iba austrálske pivo.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...