Nobel sa v hrobe obrátil

Prianím Alfreda Bernharda Nobela bolo, aby sa Nobelova cena udeľovala osobám. Aby sa udeľovala tým osobám, ktoré v predošlom roku priniesli najväčší prospech ľudstvu. Aby sa udelilo päť cien. Cena za vynález fyzikálny, za objav v chémii, za objav v medicíne alebo vo fyziológii, za dielo literárne ušľachtilé a jedna cena sa má udeľovať za mier - osobe, ktorá upevňuje bratstvo medzi národmi. Od roku 1968 sa udeľuje aj Nobelova cena za ekonómiu.

Co všechno uráží muslimy

Urážet muslimy bychom určitě neměli,chceme-li s nimi vyjít v dobrém, což je bezpochyby v našem zájmu. Jenže ono se ukazuje, že neurazit muslimy je velmi obtížné, muslimové se urážejí snadno, muslimové se urážejí v jednom kuse, muslimové se urážejí rádi, nenechají si ujít jedinou příležitost, aby se mohli urazit, a pak je problém na světě. To, že křesťanské kříže s Ježíšem Kristem uráží muslimy, je poměrně známo.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...