Chcete vidieť Nemecko? Vynechajte veľké mestá, to už nie je Nemecko!

 
 
V sobotu večer som sa túlal nočnom Frankfurtom nad Mohanom a pripadal som si, že nie som v Nemecku.
 
Multikultura ovládla veľká nemecká mestá; všade partičky Afričanov a iných imigrantov, chodia v skupinách zhruba od šesť do desať ľudí.
 
Pred "kebabom" pijú čaj ženskej v šatke, pri východoch z garáží otravuje skupinka imigrantov a domáha sa agresívne almužny, v inom zákutí vás pozoruje partička mladých Turkov, čo berie ten dvorček ako svoje územie.
 
Nemci chodia po jednom, maximálne po troch ľuďoch (v prípade ženských skupiniek).
 
Čo z toho plynie za ponaučenie?
 
Že nemá cenu dopĺňať spoločnosť ľuďmi, ktorí sa neintegruje a vytvárajú svoje klany a - ak na to majú dosť síl - aj zóny.
 
Títo ľudia prinesú (a aj o tom pochybujem, veď tvorí najväčší podiel poberateľov dávok a osadenstva väzníc) maximálne ekonomický efekt.
 
Ale vo výsledku nič, čo by dali spoločnosti, z ktorej prosperity a kultúry žijú.
 
Asi to cítim moc ako'samec', ale nebolo mi z toho dobre, videl som, ako miestni samce strácajú územia a sú zatlačovaní inými skupinami. Bolo to ako smutný prírodopisný film.
 
Pozoroval som, ako sa ti tmaví chlapci pozerajú po dievčatách a špehujú je po uliciach v húfoch. Je v tom zvláštne napätie, ktorému potencionálny obete už privykli, na mňa to ale bolo príliš.
 
Dokonca som nevydržal a radšej odprevadil jednu nemeckú rodinu až k metru - neniesol som ten pohľad: Ide staršie tatko s ženou a pred nimi dve dcéry odhadom dvanásť a pätnásť rokov, obe svetlovlasé v krátkych sukniach a za ich chrbtom skupinka tmavých týpkov, čo sa ich drží a dievčatá okukuje. Nestalo sa nič, zatiaľ. Myslím ale, že toto nemôže dlho vychádzať a každopádne dôjde k pohrome, až sa imigrantom narodia deti, ktoré budú sebavedome cítiť nárok na zemi, kde sa narodili, začnú si ju pretvárať na svoj obraz a brať si, čo im podľa ich mienky patrí.
 
Ešte k tým skupinkám: Prílev imigrantov nás buď zatlačí do defenzívy - oni budú tvoriť silné skupiny, my sa ako jednotlivci budeme báť, vďaka čomu sa staneme ľahkou korisťou a hlavne budeme prichádzať o morálnu prevahu a pocit, že tá krajina je náš domov.
 
Alebo začneme tieto tlupy tvoriť tiež, čo bude rana európskej individualite, ale nebude zbyt.
 
Kto máte možnosť, spýtajte sa známych, čo žili v Rusku alebo na Ukrajine v deväťdesiatych rokoch. Každý blok, každé trhovisko ovládala miestnej partička a bojovala so všetkými okolitými o vplyv a o živobytie.
Áno, v čase núdze sa tí ľudia spojili v mafiánskej partičky, aby si zlým a drsným spôsobom zaistili životný priestor, avšak po zlepšení ekonomickej situácie sa tyhle party zasa rýchlo rozpadli a ľudia začali žiť normálne.
 
Lenže party imigrantov sa tvoria v krajine, kde je zatiaľ pokoj a poriadok, v krajine, ktorá sa o ne stará a kde sa nemusia ničoho báť.
 
Majú to zrejme tak dané výchovou a životným štýlom, proste sa budú týmto spôsobom vymedzovať a presadzovať - ​​a my, ak ich do svojej spoločnosti vpustíme, budeme v defenzíve, ak sa nezačneme správať ako oni, a to si nikto z nás neželá.
 
Avšak, keď nebude zbytia ...
 
Autor: Stanislav Dupač
 

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...