Kvalita za výbornú cenu!

Naši oslavovali tridsiate výročie svadby a s bratmi sme ich chceli prekvapiť. Objednali sme stôl v jednej krásnej reštaurácii v Lozorne, kde už sme predtým boli na jednej veľkej rodinnej slávnosti.

Naši oslavovali tridsiate výročie svadby a s bratmi sme ich chceli prekvapiť. Objednali sme stôl v jednej krásnej reštaurácii v Lozorne, kde už sme predtým boli na jednej veľkej rodinnej slávnosti.
Po dlhom čase som zažila naozaj príjemný zážitok v nejakej reštaurácii.

Reštaurácia ZORNO


Po vstupe do reštaurácie vás milo privíta príjemná nerušivá hudba, jemne tlmené svetlo, čašník pripravený usadiť vás na miesto a ponúknuť vám menu lístok.
Celá reštaurácia je nefajčiarska, takže sa nemusíte báť zobrať aj deti. Majú tam dokonca pripravený aj detský kútik, na ktorý vidíte z prvej miestnosti reštaurácie.
Po usadení si okamžite môžete objednať pitie, vyberať si podľa vôle ako dlho chcete z výborne spracovaného jedálneho lístku, kde si každý bez problémov vyberie. Napriek menšiemu počtu jedál je každé jedno kvalitne pripravené, už na pohľad láka, aby sa človek doňho hneď pustil. Porcie nevyzerajú extra veľké, ale je to len očný klam, taniere sú veľké a porcie tiež, najmä čo sa týka polievok.
A áno, polievky, každá jedna je vynikajúca. Tekvicová je jemne sladká, ľahká a na vrchu poliata smotanou a tekvicovým olejom, dubákový krém bol smotanový, plný hríbovej chuti a výdatný, kúrací vývar chutí ako od mamičky a paradajková polievka chutí naozaj ako paradajky, jednoducho vynikajúce.
Samozrejme majú aj studené a teplé predjedlá rôzneho druhu.

Z hlavných jedál bolo doslova ťažké si vybrať. Od mäsitých pokrmov cez bezmäsité sa dostanete k rybám, šalátom a cestovinám. Každý z nás si vybral niečo iné, aby sme mohli ochutnať a poviem vám, človek pomaly ľutoval, že nevládze zjesť všetko.
Ryba bola výborne opečená, koža bola chrumkavá a mäso šťavnaté, kosti sa dali veľmi ľahučko vybrať. Ochutená bola citrónovou šťavou s kôprom, dosolená akurát a naozaj sa rozplývala na jazyku.
Jahňacie rezne boli mäkučké, znovu výborne ochutené a lahodné, mäso sa ľahučko krájalo a bolo krásne cítiť jahňacinou.
Plnená kuracia rolka bola šťavnatá a na povrchu chrumkavá. Pečené zemiaky s maslom a rozmarínom – jedna báseň! Chrumkavé, správne opečené a úžasné dochutené, čerstvý rozmarín im dodal naozaj lahodnú chuť.

Počas jedla okolo nás chodil čašník, ale nerušil, keď sme niečo chceli, tak sme si mohli kedykoľvek vypýtať. Napriek ďalším stolom, kde si objednávali, sme mali svoje jedlo naozaj v primeranom čase, všetci naraz a teplé!!! Málokedy sa stretnete s takouto kvalitou, rýchlosťou a chuťou v jednom.

Na záver sme si objednali ešte dezerty, aj keď sme boli všetci najedení, ale povedali sme si, že keď už je oslava, tak poriadna. Krém Brulé, panakota s horúcimi malinami a pirohy s makom alebo opečenou strúhankou, človek si pomaly nevedel vybrať.
Po zákusku nasledovala káva a boli sme úplne prejedení, spokojní a skoro neschopní šoférovať domov.
A čo bolo najprekvapivejšie bolo, že celá táto hostina stála menej ako dvadsať eur na človeka a to aj s drinkami.

Ak si chcete užiť naozaj úžasné posedenie a výborné jedlo, obetujte tých dvadsať minút a choďte do Lozorna do Reštaurácie ZORNO, oplatí sa to za ten zážitok.
Tak dobrú chuť a užite si to!

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...