Autosalón 2012

Jedna z najväčších automobilistických udalostí roka - bratislavský Autosalón, otvorí svoje brány už 17.4. 2012, bude trvať do 22. apríla. Tento rok prinesie 74 nových konceptov, premiér a dynamické sprievodné šou.

Jedna z najväčších automobilistických udalostí roka - bratislavský Autosalón, otvorí svoje brány už 17.4. 2012, bude trvať do 22. apríla. Tento rok prinesie 74 nových konceptov, premiér a dynamické sprievodné šou.
Na ploche 40 000 m² sa predvedie 148 vystavovateľov z okolitých krajín a Turecka. Dokopy budú prezentovať 42 automobilových značiek. Už po druhýkrát sa bude súbežne konať aj výstava exkluzívnych tovarov a služieb Exclusive Salon.

EXCLUSIVE SALON

Vďaka sponzorom, ktorými sú J&T banka a Best Hotel Properties, bude tentokrát bohatá promenáda francúzskeho St Tropez. Vďaka kreatívnemu konceptu bude divákom umožnený pohľad na automobily, lode, vrtuľníky, obytné autá a hodinky. Exclusive Salon dodáva celému autosalónu punc elegancie.

SPRIEVODNÉ ŠOU

V tomto roku sa konajú dve nové podujatia. Stále viac sa hovorí o nutnosti ekologických áut a o elektromobiloch, o ich efektívnom využití, či je reálne využitie elektromobilov a či je potrebná podpora zo strany štátu. Všetky tieto stanoviská objasní 1. Medzinárodná konferencia o elektromobilite na Slovensku, E – Mobility fórum 2012 organizovaná Východoslovenskou energetikou.

Ďalším sprievodným programom budú crash testy, kde si diváci budú môcť pozrieť, aké následky má náraz do chodcu, cyklistu a do druhého auta. Môžu si vyskúšať zásady bezpečnej jazdy v Driving Academy, ktorú organizuje Slovakia ring.
Zároveň môžu porovnať technické vylepšenia automobilov počas testovacích jázd u vozidiel značky Nissan, Hyundai, Mazda, Opel a Peugeot.

Na Autosalóne bude aj súťaž Autoopravár Junior 2012, kde sa budú prezentovať mladí automechanici – 11 zo Slovenska a 11 z Českej republiky. Títo boli vybraní pomocou miestnych, okresných a krajských súťaží z 1411 žiakov rôznych škôl.
Účelom súťaže je predviesť profesie ako mechanik a elektrikár, karosár a lakovník ako širokej verejnosti, tak aj budúcim potenciálnym zamestnávateľom s prepojením na stredné odborné školy.

Nebude chýbať ani sekcia tuningu, v posledný deň výstavy sa uskutoční aj zraz a prehliadka vylepšených a upravených áut na voľnej ploche výstaviska, čím sa otvorí aj nová tuningová sezóna.
Atmosféru budú spríjemňovať rôzne mediálne známe osobnosti, na autogramiáde sa zúčastnia aj popredné osobnosti automobilizmu. Nebudú chýbať ani krásne hostesky , z ktorých sa bude voliť MISS AUTOSALÓN.

autor: zv

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...