Slávik 2012 alebo ako si vyrobiť trapas

Slovenský slávik je klasické podujatie, ktoré je sprevádzané ako každý rok nejakým trapasom.

Slovenský slávik je klasické podujatie, ktoré je sprevádzané ako každý rok nejakým trapasom.
Tento rok ich bolo niekoľko, spomenieme napríklad vystúpenie Miss Slovenska 2012 Kristíny Krajčírovej, prekec manželov Lelkešovcov, výber niektorých uvádzačských dvojíc a samozrejme zaklincovanie večera – kozmonaut. Ale o tom až nakoniec.
Tu je prehľad výhercov vo všetkých kategóriách:

Absolútny Slávik a Skupina roka - Desmod
Speváčka roka - Tina
Spevák roka - Peter Cmorik
Objav roka - Celeste Buckingham
Skokan roka a Rádioslávik - Peter Bič Project
Web roka - stránka Zuzany Smatanovej
Hit roka denníka Nový Čas a Videoklip roka - Ego feat. Robert Burian - Žijeme len raz

Vrátime sa k prešľapom.
Prvý prešľap sa stal už pri uvádzačskej dvojici Sisy Lelkes Skowskej a jej manžela, ktorí oznámili výhercu kategórie Najlepší spevák a oznámili výhercu tejto kategórie skôr ako prebehli nominácie a Richard Müller už stál pod pódiom vo chvíli, keď mal len slávnostne kráčať na ďakovačku.

Druhý celkom trapas bolo vystúpenie našej Miss Slovenska 2012 Katky Krajčírovej, ktorá na prvé tri narážky odpovedala len slovom “sexy”, čo jej dúfam nariadila réžia, pretože to vyzeralo dosť...no, ehm, ako to slušne nazvať...nazveme to hlúpo!

Čo boli dva geniálne okamžiky slávika podľa môjho mienenia, bolo vystúpenie Martina Pyca Raucha a Tomáša Palondera, ktorí divákov zabavili videom. Bolo to niečo neuveriteľné – Pyco sa snažil prespievať klip od Mariah Carey Can't live if living is without you. Odohrávalo sa to v nahrávacom štúdiu, kde mal technik naozaj naponáhľo, aby stíhal všetky úpravy. Nakoniec sme mohli sledovať a aj počuť Pyca priamo z kabíny a páni moji, to stálo za to, dlho som sa takto nepobavila!

Ale to, čo nasledovalo potom, to bolo niečo neuveriteľné a ostala som teda naozaj prekvapená, keď obálku s menom Absolútneho slávika priniesol samotný pán prezident (ako som si myslela do dnešného rána, keďže som po tomto výstupe zaspala). V takom šoku som fakt dlho nebola, dokonca so o to povedala aj bratovi, mame a otcovi, ktorí sa našťastie nedali strhnúť takouto show.
Našťastie to bol jeho dvojník, celkom dokonalá podoba, dokonca aj ten nechápavý výraz nahodil dokonale. Skrúcaný si dokonca robil z neho srandu, za čo má u mňa bonusové body.
Ak toto pozerali naši českí susedia, budú si myslieť tak ako ja, že je to náš prezident a robí zo seba v telke takéhoto “astronauta”...

Toľko o mojich pocitoch a postrehoch z tohtoročného Slávika, som zvedavá, čo si pre nás pripravia páni majstri na ten budúci.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...